D'ençà que vam obrir portes fa més de dues dècades com un dels primers restaurants vegetarians de Maresme, la nostra intenció sempre ha estat oferir un menú de migdia sa, ben equilibrat, amb productes de temporada, i assequible per a tothom.

Cuina casolana al cor de la nostra ciutat, un tracte proper, un somriure, i una benvinguda.

Disponible tots els migdies, de Dilluns a Divendres.

Disponible també per emportar.

 
 

MENÚ DEL DIA

Dilluns 31 de Març del 2025

PRIMERS

SEGONS

POSTRES

———————-

1 plat, pa, beguda (Aigua, copa vi, suc de poma ecològic) i postre €12.50

2 plats, pa, beguda (Aigua, copa vi, suc de poma ecològic) i postre €15.50

Avui parlem dels espinacs

Els espinacs són una hortalissa amb molta aigua (92%) i ens aporten molt poques quilocalories (100 g contenen 22 kcal).

En canvi són rics en fibra (1,8%), tenen una quantitat considerable de proteïnes (2,5 %) i moltes vitamines i minerals.

Vitamina A en forma de betacarotè: els espinacs tenen quantitats destacables de carotens (500 mcg equivalents de retinol) que l’organisme transformarà en vitamina A essencial per a la vista, el bon estat de la pell, els cabells, les mucoses, els ossos i el bon funcionament del sistema immunològic.

Vitamina C: un plat de 200 grams d’espinacs cuits contenen una quantitat de vitamina C equivalent al d’una taronja.La vitamina C intervé en la formació de col·lagen, glòbuls vermells, ossos i dents, i també afavoreix l’absorció del ferro.

Vitamina B9 (àcid fòlic), imprescindible per a les dones embarassades i els infants perquè intervé en la formació de les cèl·lules sanguínies.

Vitamina B2 (riboflavina), que es relaciona amb la producció d’anticossos i glòbuls vermells.

Vitamina B6 (piridoxina), que té un paper important en l’aprofitament de l’energia dels hidrats de carboni, greixos i proteïnes; és important en la regulació del sistema nerviós central i essencial per a la formació dels glòbuls vermells. La vitamina B6 estimula el sistema immunitari.

Vitamina K: regula la coagulació de la sang i per això la coneixem també com a vitamina antihemorràgica. La trobem en totes les hortalisses de fulla verda, però sobretot en els espinacs.